- ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
- ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
- ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
- CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
- ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας και έλαβε Διδακτορικό στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας. Κατόπιν εργάστηκε ως Ανώτερο Επιστημονικό Στέλεχος για 3 χρόνια στο Κρατικό Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων της Μεγάλης Βρετανίας.
Στην συνέχεια εργάστηκε πάνω από 3 χρόνια στο Κέντρο Βιομιμητικής του Πανεπιστήμιου του Reading, όντας ιδρυτικό μέλος του Κέντρου και πλήρες μέλος του Ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε για 7 χρόνια ως γενικός Διευθυντής στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και κατόπιν για 3 χρόνια επίσης ως Γενικός Διευθυντής στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπήρξε για 4 χρόνια μέλος του Συμβουλίου του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια είναι Διευθυντής Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων στην FrieslandCampina Hellas AE.
Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδος (ΣΕΠΤΕ), Μέλος της Επιστημονικής & Συντονιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), Επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης Ποιότητας από το Πανεπιστήμιο Cranfield της Μεγάλης Βρετανίας, Εκλεγμένο μέλος του Ινστιτούτου Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (IFST) και του Ινστιτούτου Βιολογίας (ΙΟΒ) της Μεγ. Βρετανίας, ενώ έχει συγγράψει πάνω από 60 επιστημονικές μελέτες (μονογραφίες & συνεργασίες) δημοσιευμένες σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.