Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ταυτότητα συνεδρίου

Η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των επιχειρήσεων όλων των κλάδων διεθνώς. Ιδιαίτερα στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων και των FMCG, ζητήματα όπως η διασφάλιση όρων παραγωγής και διακίνησης προϊόντων με σεβασμό στην εργασία, την υγεία του πληθυσμού, την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και συνολικά του περιβάλλοντος, αποτελούν κυρίαρχους πυλώνες της στρατηγικής που διασφαλίζει το μέλλον των επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερα σήμερα, η ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων που συνθέτουν την αγορά του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών FMCG σε στρατηγικές κινήσεις και πρακτικές με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη είναι προϋπόθεση για τη μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και για την επίτευξη του ευρύτερου στόχου, της ευημερίας του πληθυσμού.

Επιθυμώντας να συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτή την κατεύθυνση, το περιοδικό «σελφ σέρβις» διοργανώνει το 3ο Sustainable Retail, με βασική επιδίωξη να αποτελέσει η διοργάνωση σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, σχετικά με τις εξελίξεις στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο που αφορούν σε διαφορετικές πτυχές της βιώσιμης ανάπτυξης, της προσαρμογής των επιχειρήσεων στις νέες απαιτήσεις και τους τρόπους συνεργασίας για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Έλληνες και ξένοι ομιλητές, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν σημαντική δραστηριότητα στον τομέα, παρουσιάζουν νέες τάσεις, ιδέες και πρακτικές, που συμβάλλουν στην επίτευξη των επιμέρους στόχων, αλλά και την προαγωγή της ιδέας για την αναγκαιότητα συντονισμού των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ