Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρία λιανικής τροφίμων με 79 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή. Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυό της, το οποίο μετρά 412 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους. Η ΑΒ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας στην πράξη τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΑΒ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.ab.gr/

Η ΕΧΚΑL αποτελεί την κορυφαία εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων στην Ισπανία και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη για τα τελευταία 5 χρόνια. Το όραμα της εταιρείας ταυτίζεται με την διαρκή ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, που συμβάλουν στην αειφόρο πορεία πελατών εμπορικής ψύξης/supermarkets σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δέσμευση της EXKAL είναι σαφής: “The energy consumption of our cabinets is less than 50% of the current ones, reducing pollutant emissions by 50%, product losses and extending the shelf life of food.”
Η DELPHIS (www.delphisgroup.gr), ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εργοστασίου EXKAL, είναι η πλέον ολοκληρωμένη εταιρεία παροχής λύσεων turn-key refrigeration, που μπορεί να εγγυηθεί συνθήκες ελεγχόμενων θερμοκρασιών σε βάση 365/24/7, σε συνδυασμό με ενεργειακή αποδοτικότητα. Αντίθετα με καθετοποιημένες εταιρείες που εξαρτώνται από ένα brand/εργοστάσιο παραγωγής, εμείς επιλέγουμε να προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις, βελτιστοποιημένες, σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Το εκτεταμένο και τεχνολογικά προηγμένο portfolio των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την τεχνική εξειδίκευση, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε απαίτηση.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η ΔΕΠΑ Α.Ε εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση κι έφερε το φυσικό αέριο σε όλες τις μεγάλες πόλεις κατά μήκους του άξονα Αλεξανδρούπολη-Αθήνα. Η ΔΕΠΑ Α.Ε. σήμερα είναι ένας σύγχρονος και ανταγωνιστικός Όμιλος εταιρειών, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τομέα και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Κολόμπο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος - περιβάλλον - οικονομική ωφέλεια.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail: kbousboukea@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ